Ultimate FIT

Senior FIT
2. ožujka 2017.
Pilates
4. ožujka 2017.

Ultimate FIT

Volite žestoko?! Ne možete se odlučiti da li da krenete na Insanity, Bootcamp, Spartan crossfit, Tae bo...? Mi imamo rješenje za vas! NOVI, najžešći programu do sada koji objedinjuje sve navedeno i još mnogo toga.
SAT \ DAN PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK SUBOTA
9,00 AERO MIX AERO MIX AERO MIX
17,00 SENIOR FIT SENIOR FIT SENIOR FIT
18,00 AERO MIX BODY FIT AERO MIX BODY FIT AERO MIX
19,00 AERO MIX AERO MIX AERO MIX AERO MIX AERO MIX
20,00 ULTIMATE FIT ULTIMATE FIT
20,30 PILATES PILATES PILATES
Svaki sat je drugačiji, nema gubitka motivacije ili stagnacije u formi zbog jednih te istih vježbi!

Radi se o jednom od najčešće korištenih sistema treninga u novije vrijeme, funkcionalnom treningu, tj. sklopu vježbi u kojima radi što više mišića istodobno.Ovakav tip vježbanja omogućava vježbačima da u jednom treningu razvijaju snagu, eksplozivnost, brzinu, izdržljivost i kondiciju.

U svijetu fitnessa popularan je i kao efikasan oblik treninga za sagorijevanje masnog tkiva. Trideset minuta funkcionalnog treninga je sasvim dovoljno da se potroše zalihe energije, te se potakne da i tijelo kao gorivo posegne za masnim naslagama.

Za razliku od klasičnog bodybuilding treninga kod funkcionalnog treninga rekviziti su drukčiji, a i metode vježbanja se bitno razliku od ‘pumpanja’ u teretani. U treningu se trenira cijelo tijelo, suprotno od izolacija i ‘splitova’ po mišićnim grupama koje možemo naći u klasičnom fitnessu. Rekviziti koji se koriste za treninge su girje (kettlebell), medicinske lopte, gimnastičke karike, pilometrijske kutije različitih dimenzija, konopi, vijače, elastične trake, a tu je i naravno veliki repertoar vježbi koje se izvode samo sa težinom vlastitog tijela.

Izbacuje li ova metoda onda i klasične vježbe? Ne, ova metoda vježbanja ne izbacuje neke osnovne vježbe snage kao što su mrtvo dizanje, bench press, rameni potisak, čučanj nego ih povezuje u jednu cjelinu, zbog čega je kombinacija TERETANE i ULTIMATE FIT-a, idealna!

Comments are closed.