GRUPNI PROGRAMI


UNAPRIJEDITE SVOJU GIPKOST, POKRETLJIVOST I DRŽANJE, SMANJITE TEŽINU I OBLIKUJTE TIJELO!

AERO MIX

Želite li doći na sat na kojem ćete se dobro iznojiti, smršaviti, iskakati, ispucati energiju? Želite skinuti višak kilograma i vidjeti promjene na svom tijelu? Ovo je program za vas!

Više o AERO MIXU

BODY FIT

Body fit je program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Namijenjen je svima, bilo da se radi o početnicima ili naprednim korisnicima.

Više o BODY FITU

PILATES

Pilates je kombinacija vježbi snage i istezanja čime se postiže optimalna tjelesna uravnoteženost i učvršćuju najdublji mišični slojevi koji su najodgovornija potpora koštano-zglobnih struktura.

Više o PILATESU

TERETANA

Za sve ljubitelje skladno građenog, mišićavog tijela, naša teretana nudi veliki broj sprava koje garantiraju brze rezultate.Više o TERETANI

SENIOR FIT

Senior fit je program namijenjen osobama starije životne dobi te osobama sa poteškoćama koštano-zglobnog sustava (ozljedama ili deformitetima).

Više o SENIOR FIT

ULTIMATE FIT

Volite žestoko!? Ne možete se odlučiti da li da krenete na Insanity, Bootcamp, Spartan crossfit, Tae bo...? Mi imamo rješenje za vas! Ultimate FIT objedinjuje sve navedeno.

Više o ULTIMATE FIT

ČLANOVI O STEPU

  • Presretna sam što Brod ima takav biser kao što je Step. Kada sam prije 16 godina prvi put došla vježbati, bio je to početak jednog divnog prijateljstva koje traje još i danas.
  • Nakon radnog dana provedenog stojeći u ordinaciji uglavnom na jednom mjestu, svakodnevni trening u Stepu je postao puno više od rekreacije. To je zdravstvena potreba koja mi daje snagu i vitalnost za kvalitetan život.
  • U step sam došao kao dječak. Mogu reći da me fizički a velikim djelom i psihički, boravak i trening u Stepu oblikovao u osobu koja sam danas. To mjesto je za mene izvor mira i snage.
  • Bavljenje poduzetništvom i politikom ostavlja malo slobodnog vremena. Trebalo je puno uvjeravanja da me se nagovori na teretanu. No kad sam u 2 mjeseca skinuo 7 kg stvorila se navika i ljubav između mene i Stepa, koja će, nadam se, trajati još dugi niz godina!

IZGRADI
SVOJE TIJELO
NA NOVU RAZINU!


YOUR PERFORMANCE110%


Pokreni se i ti! Dođi na besplatan probni trening u STEP | Aerobic & Fitness centar!

CJENIK ČLANARINA


Teretana već od 100kn mjesečno.

Grupni programi već od 150kn mjesečno.


SVE CIJENE
5

TRENERA

ZA GRUPNE PROGRAME

300

METARA

KVADRATNIH PROSTORA

3320

ČLANOVA

ZADOVOLJNIH KORISNIKA

PRETPLATI SE NA OBAVIJESTI

AKCIJE, POPUSTI, NOVI TRENINZI...